راهنمای لاتاری آمریکا

مطالب و برنامه های کاربردی در زمینه اینترنت قرار داده می شود.

مدیر انجمن: admin

راهنمای لاتاری آمریکا

پستتوسط Mohammad1980 » 22 فروردین 1397, 11:48

راهنمای قرعه کشی گرین کارت امریکا  مهمان عزيز لينکها فقط براي اعضاي سايت قابل مشاهده ميباشد. اگر از اعضاي سايت هستيد وارد سايت شويد, در غير اين صورت ثبت نام نماييد  آمریکا از 4 اکتبر هر سال تا 7 نوامبر همان سال ادامه خواهد داشت . برای ثبت نام در قرعه کشی گرین کارت آمریکا می توانید اط اطلاعات زیر استفاده نمایید . شما نمی توانید فرم ثبت نام را به وسیله نرم افزار ‏Word‏ مایکروسافت (یا دیگر نرم ‏افزارهای مناسب) دانلود و ذخیره کرده و بعدا آن را تکمیل کنید. فرم ثبت نام ‏E-DV‏ فرمی ‏است که فقط در وب خوانده می شود. این امر فرم را "همه منظوره تر" از دیگر فورمت ‏های کلمه پردازهای متداول کرده است. علاوه بر این، شما را مستلزم می دارد که ‏اطلاعات را به صورت آن-لاین پر کرده و فرم را ارسال کنید.  مهمان عزيز لينکها فقط براي اعضاي سايت قابل مشاهده ميباشد. اگر از اعضاي سايت هستيد وارد سايت شويد, در غير اين صورت ثبت نام نماييد  ؟
تصویر

نکته چهارم: سیستم ‏E-DV‏ به گونه ای طراحی شده که به مدت 60 دقیقه از زمان دانلود ‏کردن فرم تا زمان دریافت فرم در تارنمای ‏E-DV‏ پس از ارسال آن به شکل آن-لاین فرصت ‏دارید. اگر بیش از 60 دقیقه سپری شود، و فرم ثبت نام به صورت الکترونیکی دریافت ‏نشده باشد، اطلاعاتی که تا آن زمان دریافت شده دور ریخته می شود. اگر این اتفاق ‏افتاد شما باید تمام فرم ثبت نام را دوباره از اول تکمیل کنید. مهمان عزيز لينکها فقط براي اعضاي سايت قابل مشاهده ميباشد. اگر از اعضاي سايت هستيد وارد سايت شويد, در غير اين صورت ثبت نام نماييد  آمریکا چه زمانی اعلام می شود . هر ساله در ماه می نتایج اعلام می گردد.

مهمان عزيز لينکها فقط براي اعضاي سايت قابل مشاهده ميباشد. اگر از اعضاي سايت هستيد وارد سايت شويد, در غير اين صورت ثبت نام نماييد
نکته پنجم: سعی نکنید دوبار (در یک سال) ثبت نام کنید اگر این کار را بکنید ثبت نام ‏شما باطل میشود.‏ نکته ششم: اگر در حین ثبت نام به مشکلی برخوردید میتوانید با خروج از اینترنت ثبت نام ‏خود را نیمه کاره رها کرده و دوباره از اول شروع کنید شما نمیتوانید ثبت نام نیمه را ‏ذخیره کنید و اینگونه اطلاعات دور ریخته میشود و جزء ثبت نام محسوب نمیگردد‏ ‏ نکته هفتم: توصیه میکنم موضوع سوالات متداول در همین انجمن را نیز مطالعه نمائید.‏
مهمان عزيز لينکها فقط براي اعضاي سايت قابل مشاهده ميباشد. اگر از اعضاي سايت هستيد وارد سايت شويد, در غير اين صورت ثبت نام نماييد
راهنمای ثبت نام:‏ وزارت امور خارجه تنها فرم های ثبت نام ویزای تنوع فرهنگی کامل شده به صورت ‏الکترونیکی که در تارنمای ‏ مهمان عزيز لينکها فقط براي اعضاي سايت قابل مشاهده ميباشد. اگر از اعضاي سايت هستيد وارد سايت شويد, در غير اين صورت ثبت نام نماييد  ‎‎ طی دوره مشخص شده برای ثبت ‏نام به صورت الکترونیکی ارسال شده اند را قبول خواهد کرد. ‏ تمام پرونده های ارسال شده از طرف هر شخصی در صورت ارسال بیش از یک پرونده ‏بدون در نظر گرفتن این مورد که چه کسی آن را ارسال کرده است، فاقد ارزش خواهد ‏شد. شما باید پرونده خود را شخصاً کامل و ارسال فرمایید، یا از کسی بخواهید که این ‏کار را برای شما انجام دهد. ‏ ‏ پرونده یی که با موفقیت ثبت شده باشد صفحۀ تأییدی شامل نام شما، تاریخ تولد، ‏کشوری که از آنجا اقدام کرده اید و تاریخ/ساعت را بر روی صفحه نمایش نشان می دهد. ‏می توانید این تأییدیه را به منظور بایگانی شخصی با استفاده از تابع پرینت جستجوگر ‏اینترنتتان چاپ فرمایید. ‏ مدارک کاغذی پذیرفته نخواهد شد.  مهمان عزيز لينکها فقط براي اعضاي سايت قابل مشاهده ميباشد. اگر از اعضاي سايت هستيد وارد سايت شويد, در غير اين صورت ثبت نام نماييد
مهمان عزيز لينکها فقط براي اعضاي سايت قابل مشاهده ميباشد. اگر از اعضاي سايت هستيد وارد سايت شويد, در غير اين صورت ثبت نام نماييد
‏ ‏• در صورتیکه کلیه عکس های لازم ارسال نشود پرونده شما مردود خواهد شد. عکس ‏های جدید از همه افراد باید با فرم ثبت نام الکترونیکی ویزای تنوع فرهنگی به صورت ‏الکترونیکی ارسال شود:
مهمان عزيز لينکها فقط براي اعضاي سايت قابل مشاهده ميباشد. اگر از اعضاي سايت هستيد وارد سايت شويد, در غير اين صورت ثبت نام نماييد
شرایط مورد نیاز برای تحصیل یا تجربه کاری چه هستند؟ ‎‎ قانون و مقررات ضروری می دارد که هر فرد شرکت کننده در برنامه ویزای تنوع فرهنگی ‏باید حداقل تحصیلات دبیرستانی یا معادل آن را داشته باشد یا، ظرف پنج سال گذشته، ‏دو سال تجربه کاری در شغلی که حداقل نیازمند دو سال کارآموزی یا تجربه باشد، ‏مشغول به کار بوده باشد. "تحصیلات دبیرستانی یا معادل آن" یعنی تکمیل موفقیت آمیز ‏‏12 سال مدرسه که شامل تحصیلات ابتدایی و متوسطه در ایالات متحده یا تکمیل ‏موفقیت آمیز آن در کشوری است که دارای سیستم رسمی ابتدایی و متوسطه ای باشد ‏که معادل تحصیلات دبیرستانی در ایالات متحده است. اثبات مستند تحصیل یا تجربه ‏کاری باید در زمان برگزاری مصاحبه ویزا به مامور کنسولگری ارائه شود. ‏ اگر شما دیپلم ندارید پس:‏ جهت تعیین واجد شرایط بودن فرد بر اساس تجربه کاری، از مشخصاتی که در پایگاه داده ‏های ‏O*Net OnLine‏ وزارت کار عرضه شده است، استفاده خواهد شد. چه مشاغلی ‏دارای شرایط لازم برای شرکت در برنامه ویزای تنوع فرهنگی هستند؟ پایگاه داده های ‏وزارت کار (‏DOL‏) به نام ‏O*Net Online‏ ‏Database‏ تجارب کاری را به پنج دسته "حوزه ‏شغلی" (‏Job Zone‏) تقسیم کرده است. در حالیکه بسیاری از مشاغل در تارنمای ‏DOL‏ ‏نام برده شده اند، فقط برخی از مشاغل مشخص شده واجد شرایط شرکت در برنامه ‏ویزای تنوع فرهنگی هستند. جهت داشتن شرایط لازم بر اساس تجربه کاری برای ‏شرکت در برنامه ویزای تنوع فرهنگی شما باید، ظرف پنج سال گذشته، دو سال تجربه ‏کاری در شغلی داشته باشید که در پایگاه داده های وزارت کار به عنوان حوزه شغلی 4 یا ‏‏5 تعیین شده است و در رتبه 7 یا بیشتر ‏Specific Vocational‏ ‏Preparation (SVP‏) قرار ‏دارد. چگونه می توانم لیست مشاغل واجد شرایط را در تارنمای وزارت کار پیدا کنم؟ ‏مشاغل واجد شرایط ویزای تنوع فرهنگی در پایگاه داده های وزارت کار به نام ‏Department ‎of Labor O*Net OnLine‎ Database‏ موجود است. مراحل زیر را جهت اطلاع ‏از اینکه آیا شغل شما واجد شرایط است یا خیر، دنبال کنید: گزینه “‏Find‏ ‏Occupation‏” را ‏انتخاب کنید و سپس “‏Job Family‏”، مخصوص به شغل خود را انتخاب کنید. برای مثال، ‏خانواده ‏Architecture ‎and‎ Engineering‏ را انتخاب کنید و روی علامت “‏GO‏” کلیک کنید. ‏سپس روی لینک مربوط به ‏Occupation‏ مشخص کلیک کنید. در ادامه، مثلا روی شغل ‏Aerospace Engineering‏ کلیک می کنید. پس از انتخاب لینک یک ‏Occupation‏ مشخص، ‏ستون “‏Job Zone‏” را انتخاب کنید تا شماره ‏Job Zone‏ تخصیص داده شده به آن شغل و ‏رتبه ‏Specific ‎Vocational‎ Preparation‏ یا ‏SVP‏ را پیدا کنید.برای اطلاعات بیشتر به مهمان عزيز لينکها فقط براي اعضاي سايت قابل مشاهده ميباشد. اگر از اعضاي سايت هستيد وارد سايت شويد, در غير اين صورت ثبت نام نماييد پارس مهاجر مراجعه نمایید .
Mohammad1980
کاربر عادی
کاربر عادی
 
پست: 2
تاریخ عضویت: 22 فروردین 1397, 11:45
سپاسگذاری کرده اید: 0 مرتبه
سپاسگذاری شده: 0 مرتبه در 0 پست
میزان اعتبار: 0

بازگشت به اینترنت

 


  • مباحث مشابه
    پاسخ ها
    مشاهده شده
    آخرین پست

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 4 مهمان

cron